Lubbers Vastgoed Makelaardij B.V.

Werkgebied

Voor woningtaxaties geldt in principe een afstand (hemelsbreed) van maximaal 20 km van ons kantoor vandaan. Deze afstand is door de overkoepelende organisatie NRVT opgesteld, maar is niet verplicht. Indien uw bank geen bezwaar heeft tegen een overschrijding van die afstand, is het voor Lubbers Makelaardij doorgaans geen probleem om de taxatie uit te voeren en te laten valideren.

De volgende plaatsen vallen in ieder geval in ons dagelijks werkgebied (binnen de 20 km)

Abcoude, Almere, Amersfoort (gedeeltelijk), Ankeveen, Baarn, Bilthoven, Blaricum, Bosch en Duin, Breukelen, Bunschoten-Spakenburg, Bussum, Eembrugge, Eemdijk, Eemnes, De Bilt , Den Dolder, ’s-Graveland, Groenekan, Hilversum, Hollandsche Rading, Hoogland, Huis ter Heide, Huizen, Kortenhoef, Laren, Loenen ad Vecht, Loenersloot, Loosdrecht, Maartensdijk, Naarden, Nederhorst den Berg, Nieuwersluis, Nieuwer ter Aa, Nieuwe Wetering, Nigtevecht, Muiden, Muiderberg, Soest, Soesterberg, Tienhoven, Vinkeveen, Vreeland, Weesp, Westbroek

Ook voor recreatiewoningen geldt hetzelfde werkgebied als voor woningtaxaties. Het werkgebied voor bedrijfstaxaties kan ook hetzelfde werkgebied aangehouden worden. Voor bedrijfspanden komen doorgaans de steden Amsterdam, Utrecht en de hele Flevopolder ook in aanmerking maar dat ligt ook een beetje aan de geldverstrekker.